ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γλυκαντικό Sukrin Gold 500 γρ.
Μουστάκια καλαμποκιού 50 γρ.
Ταρτάκια βρώμης χωρίς ζάχαρη Το Ποικιλοπωλείο 12 τεμ. 120 γρ.
Dukan Glycemia μπισκότα βρώμης πορτοκάλι με σοκολάτα χωρίς ζάχαρη 160 γρ.
Μουσταρδομαγιονέζα Better Life Vegan Light χωρίς ζάχαρη 370 γρ.
Διατροφή & Νέα Ζωή μείγμα για Soft Cookies βανίλιας με φυτικές ίνες χωρίς ζάχαρη 200 γρ.
Νερό καρύδας Cocosa 330ml
ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ
Δες εδώ όλες τις νέες μας παραλαβές!
Φόρμα αντικολλητική “κουμπωτή” για κέικ Sidirela σετ 3 τεμ.
Φύκια kelp κομμένα
Οι Κέλπιες (kelp) είναι μια ποικιλία μεγάλων, καφέ φυκιών, ιδιαίτερα πλούσια σε ιώδιο και μεταλλικά στοιχεία. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική, κυρίως
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Chilli Strings (Νηματίδια Τσίλι)
Πολύ λεπτές ίνες από καυτερές πιπεριές τσίλι, οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως ως διακοσμητική γαρνιτούρα σε πιάτα, προσφέροντας έντονο χρώμα και
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Μπούκοβο γλυκό καπνιστό
To καπνιστό μπούκοβο είναι ένα μπαχαρικό που παράγεται από αποξηραμένες καπνιστές κόκκινες πιπεριές. Αποτελεί καλή πηγή φυτικών ινών, φυλλικού οξέος, βιταμίνης
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
BLOG
28
Μάι
Διατροφή και Νέα Ζωή: Πλήρης οδηγός για τη δίαιτα 3 φάσεων και τα οφέλη της
Αν ψάχνεις για μια δοκιμασμένη μέθοδο που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος, να αποκτήσεις ενέργεια και να αλλάξεις τις διατροφικές σου συ...
02
Μάι
Τι είναι τα βιολογικά προϊόντα και ποια τα οφέλη τους;
Αναρωτιέστε αν αξίζει να επιλέξετε βιολογικά προϊόντα;
Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε πιο φυσικές και αγνές επιλο...
29
Σεπ
Cold cream, η κρέμα του Γαληνού
Η πιο απλή και αγνή συνταγή για να μπείτε στον κόσμο των χειροποίητων καλλυντικών είναι η κρέμα του Γαληνού. Με μόνο τρία απλά συστατικ...
09
Σεπ
Σουκραλόζη
Αν και τις χωρίζει μια μικρή διαφοροποίηση στον χημικό τύπο, η διαφορά της κοινής ζάχαρης με τη σουκραλόζη, είναι πραγματικά μεγάλη.
...